вторник, 14 септември 2010 г.

Как да изберем добра прахосмукачка?

Как да изберем добра прахосмукачка? Размерът на една къща или апартамент да има роля в избора на прахосмукачка. Ако измерването е голям, по-добре е да си купите прахосмукачка, оборудвани с дълъг кабел.

Повечето от тях са седем, осем или девет метър. За допълнителна дължина на кабела трябва да 3m дълго тръби, което като цяло ще даде истинския смисъл на прахосмукачката - 10, 11 или дванайсет метра. Важно е да се силата на всмукване (смукателна мощност) устройства често се бърка с мощност на двигателя. Тя решава на действителните възможности на модела. Значението е с размерите на чувал или контейнер, използвани за прах. Колкото по-голям - по-дългосрочен използване без нужда от почистване / подмяна.

При звука на почистване е трудно, си струва да инвестирате в типичен прахосмукачка все още, така че когато шум е намален до около 70 db, като прахосмукачка Philips FC9304 Silent Star. Това ви позволява да вакуум в къщата, дори в ситуации, при стената на вашето бебе спи. Много хора имат опасения за закупуване на прахосмукачката без звук, че той няма да бъде толкова ефективни, колкото прахосмукачка "силен." Тези страхове са неоснователни, тъй като почистването резултатите са еднакво задоволителни.

Собствениците на домашни любимци знаят, че имат домашен любимец е толкова приятен, доколкото ... понякога проблематични. При условие, преди всичко проблеми, размерът на косата избяга. Ако са налице в къща с деца или алергии, а след неговото премахване е приоритет за почистване. В този случай си струва да си купите прахосмукачка оборудван с турбо четка, която ще осигури по-ефективно почистване до 25%.

Прахосмукачки за алергия трябва да бъдат оборудвани с филтър HEPA. Има три вида филтри: HEPA 1911, HEPA и HEPA 13 1912 Те се различават в процент усвояване на замърсители. Първият от тези сметки на 95%, 99,5% за второто и третото 99,95%. Хора с алергии трябва да изберете най-филтър или HEPA 13